Kallelse till årets stämma!

Här hittar du kallelse och övriga årsmöteshandlingar till årets årsmöte den 9 maj. Kallelsen har också delats ut i alla brevlådor.

Det är dags för Brf Kolonins årsstämma, er chans att påverka föreningen, och styrelsens chans att berätta om planerna framåt och hur förra året har gått!

I år hålls stämman den 9 maj i Florasalen (dagcentralen) i Bro centrum. Det är samma lokal som förra året. Om någon inte vet var Florasalen ligger kontakta styrelsen så visar vi gärna vägen! Vi börjar stämman klockan 19, och vi kommer bjuda på kvällsfika. Efter stämman finns chans att prata med styrelsen, och med grannarna.

Med detta utskick följer den formella kallelsen till stämman, årsredovisningen för 2016, samt proposition om ändring av stadgarna. Eftersom vi inte har någon valberedning i år så kommer förslag till ny styrelse att lämnas på själva stämman. Anmäl gärna ditt intresse för att sitta i styrelsen, vi behöver nya ledamöter!

Det är viktigt att så många som möjligt kommer på stämman, vi äger föreningen gemensamt och det är allas ansvar att ta del i föreningens arbete och resultat. Tidigare år har uppslutningen varit dålig och därför vill vi år veta i förväg ungefär hur många som kommer och ber dig därför lämna ditt svar i vår brevlåda. Du är självklart välkommen till stämman även om du inte anmält dig, men vi kommer anpassa fika efter anmälningar.

Välkomna!

/Styrelsen i Brf BoKlok Kolonin

 

Bilagor:

  1. Kallelse till årsstämma, inkl. förslag till dagordning
  2. Proposition från styrelsen om ändring av stadgarna (inklusive förslaget till stadgar)
  3. Årsredovisning 2016