Nya medlemmar sökes till styrelsen

Styrelsen vill påminna alla medlemmar om att vi inte har någon valberedning i år och det är därför upp till er medlemmar att själva anmäla ert intresse för att sitta som ledamot eller suppleant i nästa års styrelse!

Det är dags att göra en del förändringar i styrelsen och detta kräver att nya krafter ställer upp! Att sitta i styrelsen är ett roligt och ansvarsfullt uppdrag, som ger ny förståelse för allt som sker. För den som inte har tidigare erfarenhet av styrelsearbete finns det bra kurser att gå, och självklart gamla styrelsemedlemmar att fråga!

Föreningen är vi allihop tillsammans och vi är beroende av att så många som möjligt ställer upp och gör det man kan! Styrelsen har i år arbetat med att förenkla och leja ut uppgifter så att uppdraget ska kräva mindre tid av varje ledamot, och detta är ett arbete som kommer fortsätta under 2017.

En bostadsrättsförening är en juridisk person och måste enligt lag ha en styrelse. Om ingen vill ställa upp kommer föreningen till slut att tvångslikvideras. Då upphör bostadsrätterna, föreningens egendom säljs och medlemmarna bor kvar som hyresgäster. Ingen har idag särskilt gott om tid, och det är angeläget att medlemmarna ställer upp solidariskt så att ansvaret delas av alla.